top of page

TARIFES DE CASAMENT

ELS NOSTRES PREUS CLARS I NETS

EL MEU GRAN VIATGE PELS CASAMENTS JA TÉ UNA DURADA DE MÉS DE 20 ANYS I ACTUALMENT GAUDEIXO CADA CASAMENT COM SI FOS EL PRIMER. VAIG COMENÇAR A VALÈNCIA I ARA GAUDEIXO LA MEVA VIDA I LA MEVA PROFESSIÓ A GIRONA.

ENTRE ALTRES COSES, L'EXPERIÈNCIA, LA MEVA IMPLICACIÓ PROFESSIONAL I EMOCIONAL EN EL VOSTRE CASAMENT SON TRES DELS GRANS VALORS EN ELS QUAL PODEU COMPTAR. AQUESTA ÉS L'ÀNIMA DELS REPORTATGES DE FOTO I VÍDEO DE LACUINA VISUAL.

SI VOLEU UN FOTÒGRAF DIFERENT, IMPLICAT EN  EL VOSTRE PROJECTE, EN EL VOSTRE DIA, PROFESSIONALITAT, SENSIBILITAT, EXPERIÈNCIA, DISCRECIÓ I AMB UN ESTIL PERSONAL, DOCUMENTAL I SENSE GRANS POSES NI ARTIFICIS... AQUESTS SON ELS INGREDIENTS BÀSICS EN ELS QUALS M'AGRADA CUINAR LES VOSTRES MEMÒRIES.

POSEM LA MIRADA EN VOSALTRES I NO TANT EN LA NOSTRA GALERIA O APARADOR.

UNA CURIOSITAT VISUAL

216080_1013770241501_8362676_n.jpg
Fotografia de casament de l'any 2003
208525_1013772161549_6690981_n.jpg
Fotografia de casament de l'any 2004
894006_3054596740888_1319908281_o.jpg
Fotografia de casament de l'any 2005
vglacuinavisual-AF-00670.jpg
Fotografia de casament de l'any 2018

QUE TROBEU EN AQUESTA CURIOSITAT?

LES NOSTRES OPCIONS I ELS NOSTRES PREUS CLARS I NETS

TOTS ELS PREUS INCLOUEN IVA

FOTOGRAFIA:

1.500€

cobertura el dia del casament 10h + sessió pre o postboda + pendrive + núvol.

OPCIÓ 1

1.850€

cobertura el dia del casament 10h + sessió pre o postboda + àlbum d'autor 30x30 /40 pàgines + pendrive + núvol.

OPCIÓ 2

2.580€

cobertura el dia del casament 10h + sessió pre o postboda + àlbum d'autor 30x30 (40 pàgines) +
pendrive + núvol + àlbum personalitzat 30x40 / 60 pàgines
(480€)
+ 2 àlbums répliques pels pares (250€)

OPCIÓ 3

nota:
-les sessions de pre o
post en les tres opcions i l'àlbum d'autor estan inclosos en el preu, no es poden descomptar del pack.
-l'àlbum d'autor és un àlbum en el que jo mateix faig la tria de les imatges que el componen, d'alguna manera en aquest àlbum quedarà reflectit el meu estil com fotògraf.
És un àlbum 30x30 de 40 pàgines. Un àlbum molt visual amb les imatges més creatives i artístiques del vostre casament.

VÍDEO:

1000€

OPCIÓ 4

BÀSIC

cobertura el dia del casament 10h + 1 càmera cerimònia + pendrive + núvol. Entreguem 3 vídeos (tràiler - un minut de vídeo per instagram + vídeo sencer)
​El vídeo sencer, màxim 25 minuts durada

1.550€

OPCIÓ 5

COMPLET

cobertura el dia del casament 10h + 2 càmeres cerimònia + entrevista a nuvis filmada pre o postboda + pendrive + núvol. Entreguem 3 vídeos (tràiler - un minut de vídeo per instagram + vídeo sencer)
El vídeo sencer, més de 30 minuts de durada

3.250€

a partir de

OPCIÓ 6

DOCUMENTAL

UN CONCEPTE DE VÍDEO TOTALMENT DIFERENT, ÚNIC I INNOVADOR  doble documental de la parella + cobertura del casament 10h + projecció del documental el dia del vostre casament + 2 càmeres cerimònia + entrevista a nuvis filmada pre o postboda + pendrive + núvol. Entreguem 3 vídeos (tràiler - un minut de vídeo per instagram + vídeo sencer)

UN REGAL IRREPETIBLE PEL VOSTRE RECORD, UN DOCUMENT EN FORMA DE MEMÒRIA VISUAL O DOCUMENTAL QUE MEREIXEU I  QUE VA MOLT MÉS ENLLÀ DEL MATEIX CASAMENT.
US HEU PLANTEJAT ALGUNA VEGADA COM SERIA UN DOCUMENTAL DE LA VOSTRA PRIMERA ETAPA O VIATGE DE VIDA DES QUE VAU NÉIXER, FINS A EL VOSTRE CASAMENT? COM PODRIA SER AQUEST DOCUMENTAL?

PENSEU QUE LA VOSTRA VIDA POT DONAR JOC, PROU PERQUÈ UN DOCUMENTAL ES BASI EN ELLA?
N'ESTIC SEGUR 


US EXPLICO RESUMIDAMENT:
Heu de captar aquesta proposta com una cosa que va més enllà del casament, heu de valorar-ho com algo totalment diferent, algo que segurament cap videograf o fotògraf us oferirà. Com documentalista i com que m'agrada innovar, he volgut donar una volta de rosca al meu treball per tal d'oferir-vos una memòria curiosa en forma de document visual el qual valdrà com record per vosaltres i els vostres fills. Crec que d'alguna manera quan ens plantegem casar-nos, una etapa de la nostra vida es tanca, i segurament fer un viatge al nostre passat per registrar la nostra història, segur valdrà la pena. 
Aquesta proposta visual té com a base periodística recollir informació de tots dos, per separat i com a parella,  per això és essencial que d'alguna manera estigueu disposats a obrir-vos una miqueta emocionalment per treure suc, per això farem una bona reunió en la qual m'aportareu moltes dades de la vostra vida, en realitat, farem un petit repàs a la vostra vida. El treball i depenent de diferents circumstàncies es focalitzarà d'una manera o altra, serà un recull d'opinions de persones que hagin format part de les vostres vides, llocs on heu tingut vivències, material visual d'arxiu, etc.. i una altra part del documental serà la vostra etapa de nuvis amb un recull d'opinions, material d'arxiu i altres... l'última part del reportatge serà el vostre casament, el qual tancarà el documental .

Per últim us oferirem la possibilitat de projectar el documental, òbviament sense les imatges del casament, el mateix dia que us caseu, en el convit o en el moment que vosaltres veieu oportú.

Aquest tipus de reportatge és una gran feina de caràcter social, periodístic i creatiu, la qual necessita d'un temps considerable de preparació, guionització, i temps de filmació més tota la part de postproducció, per això, si ho voleu projectar el dia del casament, necessitarem saber-ho mínim 5 o 4 mesos abans del si vull. Si no voleu projectar-ho el dia del casament podeu contractar-ho el temps que considereu oportú, abans del casament.

COSES IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE:

L'equip de Lacuina Visual està format per un servidor Víctor Gimeno i un col.laborador puntual, considero que la mirada, sensibilitat i la forma de captar els casaments és intransferible. Per això seré jo mateix sempre la persona que portarà a terme i per defecte la cobertura fotogràfica del vostre casament.

Per tant, només podré fer un casament per dia, si agafeu només servei de fotografia, seré jo mateix qui donarà cobertura fotogràfica al vostre casament.
Si agafeu fotografia + vídeo, jo per defecte seré el fotògraf, i el videograf serà un company de confiança el qual donarà cobertura al vostre casament.
Si només agafeu servei de vídeo seré jo qui doni cobertura de vídeo al vostre casament.

Tot el treball de taula relacionat amb la postproducció de foto i vídeo (edició, muntatge, tria de fotos...) ho portaré personalment a terme, així com les sessions de pre i postboda o altres gravacions o sessions fora del dia del casament.

FORMA DE PAGAMENT:

Dividim el pagament en 4 parts  i s'abonen en diferents moments des de la contractació fins l'entrega dels arxius.

Primer pagament, per fer reserva o bloqueig de data.
Segon pagament, dies abans del casament en la reunió prèvia.
Tercer pagament quan us entreguem els arxius i tràiler

En el cas de tenir àlbum, el preu del mateix s'abonarà just abans d'enviar-lo al laboratori fotogràfic, quan ens doneu l'ok a la maqueta del muntatge.

Un exemple de reportatge fotògrafic amb àlbum personalitzat  + 2 àlbums de pares 
Total 
2.550€
-Primer pagament (reserva) 616€
-Segon pagament (reunió timing) 616€
-Tercer pagament(entrega d'arxius) 616€
​-Quart  pagament (pagament àlbums) 700€

Tenim diferents opcions de finançament bancari.

ENTREGA DEL REPORTATGE

Com ho fem?

El divendres o dissabte fem el vostre casament, el diumenge descansem i el dilluns per art de màgia tornem en el temps i amb moltes ganes al dia de les vostres noces, tenim el record fresc i ben bé tenim clara l'essència del vostre dia per començar la postpro. Per tant, la setmana següent al casament fem la postproducció de la fotografia i muntatge de tràiler. Generalment i depenent de la temporada el temps d'entrega dels arxius, el tràiler i l'àlbum d'autor, va des d'una setmana a 25 dies.

Si agafeu àlbum personalitzat en el qual feu vosaltres la tria de les fotos, el temps d'entrega dependrà sobretot, del temps que dediqueu els nuvis a comunicar-me el llistat de les fotos que voleu pel vostre àlbum.

Si ens referim als vídeos, per raons obvies el temps d'entrega pot ser més ampli, ja que després del casament encara ens quedaria filmar l'entrevista als nuvis on ens expliqueu les vostres vivències del casament i us convertiu en els narradors de la vostra pròpia història, els muntatges de videos sencers, els entreguem màxim tres mesos després. 

 

DESPLAÇAMENT

Per norma general el desplaçament està inclòs en el preu.
Només cobrem extra per desplaçament si la distància des del nostre estudi o lloc de residència fins l'espai més llunyà del casament està a 50km o més. Així com els espais on puguem fer les sessions pre o postboda.
El preu per desplaçament en aquest cas és de 0,50€/km

Si voleu més informació podeu trucar o enviar whatsapp a 618 259 300 - si voleu que ens veiem ens ho dieu i organitzem una reunió o videotrucada

Gràcies!!

bottom of page