top of page

ELS NOSTRES ÀLBUMS

L'àlbum de fotografies de casament que oferim és elegant i senzill. Les seves tapes estan realitzades amb diferents materials naturals com el lli, la fusta, pell, vellut, etc ... i les seves mesures poden ser des de 30x30 fins 40x30.

Inclouen 30 plecs (60 pàgines) en paper fotogràfic (el de tota la vida) o paper fineart, tots dos en acabat mate d'alta qualitat, i l'enquadernat es realitza de manera artesanal, assegurant així un àlbum perfectament encolat i resistent.

El nostre estil de maquetació és senzilla i elegant, un estil que no passa de moda, elaborat perquè la fotografia guanyi protagonisme en l'àlbum. Una maquetació personalitzada, en què cada parella pot contribuir i decidir sobre el contingut final. Aquest contingut és clar, està basat en els grans moments de la vostra boda, la vostra gent, i les emocions. La quantitat de fotos que compondran l'àlbum, sota el nostre criteri, va en pro de l'estètica del mateix, per això aconsellem un màxim de 90/110 imatges.

Com a extra, els àlbums poden anar acompanyats amb caixes o fundes decoratives a joc amb el material escollit per a les tapes de l'àlbum (fusta, tèxtil, metacrilat ...) Les tapes de les caixes poden personalitzar amb imatges, logotips, noms, frases, etc ...

Els àlbums de pares, són rèpliques exactes de l'àlbum principal, impresos en el mateix paper i per defecte en una mida inferior més manejable.

Us lliurem el reportatge fotogràfic en un USB de 32gb personalitzat, en una capseta de fusta amb 20 fotografies en paper fineart mate d'alta qualitat.

Àlbums i enquadernacions

Captura de pantalla 2020-02-15 a las 23.

Gràcies Joan Otaegui

bottom of page