top of page
vglacuinavisual-IG-00703.jpg

Eoo!!, moltes gràcies per visitar la nostra web.

Us deixem 4 conceptes molt clars que tenim a Lacuina Visual i que us podem aportar.

SOM ÚNICS PERQUÈ SOM MOLT RÀPIDS NOSALTRES COM FOTÒGRAFS TENIM EL GRAN PRIVILÈGI DE PODER REVIURE EL VOSTRE CASAMENT UN DIA DESPRÉS PER FER LA PRIMERA TRIA I LA POSTPRODUCCIÓ DE LES IMATGES, UN AUTÈNTIC PLAER ENTREGAR-VOS UN TASTET DE 100 FOTOS EL MATEIX DIUMENGE I UN TRÀILER PERQUÈ PUGUEU COMPARTIR AMB LA VOSTRA GENT.  3 DIES ENS VALEN PER ENTREGAR LA TOTALITAT DE LES FOTOGRAFIES DEL VOSTRE CASAMENT, 7 DIES ENS VALEN PER ENTREGAR EL VÍDEO. 

SOM ÚNICS PERQUÈ LA NOSTRA FILOSOFIA DE TREBALL ENS DEMANA ACTUAR AMB DISCRECIÓ , NOMÉS DONEM PAUTES EN CONTADES OCASIONS, CAPTEM TOT ALLÒ QUE SURT DE VOSALTRES ESPONTÀNIAMENT, EN LA PRÒPIA SESSIÓ O AL CASAMENT. BASEM EL NOSTRE TREBALL EN EL GÈNERE DOCUMENTAL, PER SOBRE DE TOT VOLEM QUE EN ELS NOSTRES REPORTATGES PREDOMINI LA NATURALITAT DE LES SITUACIONS. EL PROPI CASAMENT ENS PARLA.

SOM ÚNICS PER LA NOSTRA SENSIBILITAT I EL TRACTE, MÉS DE 20 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN REPORTATGE SOCIAL ADAPTANT-NOS ALS CANVIS, ENS HA FET VEURE LES PREFERÈNCIES DELS NUVIS. CADA CASAMENT/PARELLA TÉ UN LLENGUATJE, ENCARA QUE TOTS SEMBLEN IGUALS CADA ESDEVENIMENT ÉS UN MÓN I SABER LLEGIR-LO O INTERPRETAR-LO ÉS LA NOSTRA BASE.

SOM ÚNICS PERQUÈ OFERIM UN PREU JUST, TENIM MOLT CLAR QUE LA DESPESA DEL FOTÒGRAF ÉS UNA MÉS ENTRE TANTÍSSIMES ALTRES QUE CONFORMEN EL CASAMENT. OFERIM UN PREU QUE CONSIDEREM JUST PER A PODER COBRIR LA NOSTRA VIDA PERSONAL  DES DE LA HUMILITAT, SENSE OSTENTACIONS NI GRANS AMBICIONS. LA REALITAT, ENS APASSIONA MOLT EL NOSTRE TREBALL. COMPLIM ALLÒ DE LA BONA RELACIÓ ENTRE LA QUALITAT I EL PREU. US GARANTIM UNA MOLT BONA RELACIÓ/CONVIVÈNCIA PERSONAL AMB NOSALTRES DURANT EL PROCÉS DE LES NOCES I LES PRÒPIES NOCES, AIXÍ COM EL RESULTAT FINAL.

bottom of page