SETEMBRE

El que escriu aquestes paraules (Víctor Gimeno) no va poder gaudir aquest casament perquè estava de reportatge per terres valencianes, Lacuina Visual es mou, viatja.

En aquest cas, els meus companys de Lacuina Visual, Marc Roura i Ivan Sanchís van donar cobertura al casament de l’Anna i Fèlix i ho van fer així de bé.

En aquest treball m’atribueixo només l’entretinguda i tranquil·la part de la postproducció, el filtratge de color per tal de reforçar un estil personal i càlid i la tria d’imatges. En tot aquest procés o viatge fotogràfic a través dels ulls de Marc i Ivan he pogut veure i gaudir de la mirada dels meus companys, he pogut viatjar pel casament del 28 de setembre i he vist llum, llum molt ben aprofitada, he vist alegria ben robada, somriures en primer pla, emocions, tendresa, boniquesa, detalls que contextualitzen l’espai del Cortal Gran, l’esdeveniment en si, fotografies que deixen constància de la cura que han tingut els nuvis amb la tria dels detalls que componen el seu gran dia.

Fotografies que perduraran per sempre i que refrescaran la memòria de qui la pugui perdre, cops d’ull a través de la càmera que fan més gran si cap el bon treball de 13 by Pilar Barceló, del vestit de Rosa Clarà, el color i l’aroma quasi perceptible a les imatges de Flors Jumel, el bon sabor de boca que deixa el menjar del càtering Saó, les llums de colors de Dj Beats and Roll que fan més increïbles les fotos dels meus companys.

Enhorabona Anna i Fèlix, gràcies per confiar amb Lacuina Visual.

Enhorabona companys Ivan i Marc pel vostre bon treball, sou unes bèsties fotogràfiques.

VOLVER AL PRINCIPIOVOLVER AL BLOG