«ESCALERA»

En aquest casament vaig descobrir el fruit de la mescla entre un bon grapat de coses maques, segurament, coses molt Ariadna i Pau.

Parlo d’ingredients vitals com amistat, alegria, naturalitat, eufòria, passió i amor adobat amb l’efecte sònic inevitable de Mendetz

A mi particularment que sonara al vostre casament «Escalera» i que l’efecte d’aquesta cançó s’entremesclara per quatre minuts amb tots aquests ingredients que acabem de mencionar, va ser el sumun per la meva inspiració i al mateix temps de quasi voler apartar la càmera per formar-ne part de tot allò, i saltar l’alegria.  De fet la meva imaginació va jugar o viatjar amb tota aquella fantasia emocional, amb aquell èxtasi tan dolç.

Parlaria d’amabilitats vàries, de bona gent, de sentir-nos ben atesos, de l’espai tan maco on ho vau fer, del menjar tan bo, de la cerimònia, del calipo canyero, de les senyoretes in love de grana, dels futurs nuvis de las aguas mil, de la quantitat de Paus habidos al casament, de l’encant del germà i la germana viatgera, de l’emoció de la tieta i de la seva mirada la qual vaig poder robar, parlaria de la guapura dels nuvis, inclús de la marca Aprilia i de neumàtics carregats de cales…. parlaria de moltes coses, però segurament, el fet de ser de València i tenir les amistats tan lluny, fa que m’agafi la llicència de decantar-me pel momentazo «Escalera».

Moltes gràcies Ariadna i Pau.

fotografies: victorgimeno@lacuinavisual

VOLVER AL PRINCIPIOVOLVER AL BLOG