Una idea i una opció que des de fa molts anys ens ronda pel cap. Al final ho hem pogut portar a terme, al final aquesta és la imatge i «el premi» que ens volem atorgar i que al mateix temps compartim i oferim als nostres nuvis.

Ens sentim molt identificats amb aquesta curiosa sinergia (nuvis/lacuina, lacuina/nuvis) i amb aquesta proximitat d’abraçada als nostres clientes. No solem rondar conferències, ni som mestres de ningú, no juguem amb egos, ni colegueos mil·limètricament estudiats, ni rondem premis ambigus de super mega fotògrafs, no ens agrada aparèixer en aquestes fotos, rondem emocions, sensacions i proximitat, i aquesta és la foto en la qual ens agrada aparèixer en les xarxes.

La idea de la projecció del vídeo compartida, l’enfoquem com a colofó final, compartir amb ells aquest moment únic de comprovar «in situ» les seves reaccions i la dels seus sers estimats és pel que tot adquireix un veritable sentit dins de la nostra professió. Els nuvis han confiat en nosaltres, ens han deixat entrar a les seves cases i d’alguna manera han destapat les seves emocions a les nostres càmeres, tot això, sens dubte, mereix un premi, un final emocionant i feliç.

A partir d’ara aquesta serà una de les nostres opcions destacables que proposarem a les  nostres parelles, en aquest cas, moltes gràcies Marta i Xavi per la vostra confiança i per ser partícips i acompanyants d’aquest singular projecte que tant m’il·lusiona com a fotògraf/videògraf arribat de terres valencianes.