BODA LAIA I EDU

 
 

La Laia i l’Edu van tenir un casament molt mogudet, amb moltes emocions, molts riures i rodejats d’uns amics i familiars imparables i explosius.. Aquí us ho expliquem amb imatges…La Laia i l’Edu

 

El lloc escollit va ser Mas Terrats de Pontós, un lloc molt especial amb moltes opcions diferents, la Laia i l’Edu ho van deixar espectaculaaaar!!

 

 

 

 

La seva festa va començar divendres per acabar diumenge, es van canviar a la mateixa casa rodejats de familiars i amics.

 

 

 

 

 

Al canviar-se al mateix lloc estaven molt a prop, però en cap moment es van veure abans de la cerimònia… Quins nerrrrvisss el moment s’acosta i els dos estan a punt…

 

 

 

 

Al final va arribar el moment, on els sentiments i les emocions són més intenses i molts no poden contenir les llàgrimes. L’espai de la part del bosc de Mas Terrats ja és màgic de per si, dons ells van aconseguir decorar-ho de tal manera que era increible, cuidat al detall, senzillament preciós.

 

 

 

 

I desprès de tantes emocions… Moment de descans per fer algunes fotografies de parella i després… 

 

 

 

 

A celebrar-ho!!! A l’aperitiu ens van sorprendre amb el grup Con cuerdas de Rumba, que van transformar l’aperitiu en una gran festa, on ningú va deixar de ballar.

 

 

 

Desprès d’aquest aperitiu tant animat vam passar a l’espai que havien habilitat per fer el sopar a la fresca, també decorat al detall i amb les llums de festa que tant ens agraden al fotògrafs!!! Van fer l’entrada amb un tema musical de música electrònica (Hey boy, Hey Girl – Chemical Brothers) BOOOM!!! I penseu que va ser tranquilet el sopar?? Dons NO!!! Va ser un no parar… i això ens encantaaaa!! 

 

 

 

 

I desprès de crits, riures, emocions i una mica de menjar, va arribar el moment del ball, on els convidats els van acompanyar posant-hi la llum amb bengales, cosa que fotograficament també ens encanta…. Van començar amb un ball tranquil i van acabar trencant la pista de ball amb varis temes un darrera l’altre! Brutaaaal!

 

 

 

I pels que encara tenien forces… Va continuar la festa fins moooolt tard… L’únic que sé es que això era divendres i deixaven la casa diumenge… 🙂

 

 

 

 

Moltes gràcies per tot parella! Va ser brutal! Soy genials!

VOLVER AL PRINCIPIOVOLVER AL BLOG